Laatst bijgewerkt: 10.11.2020

Bij Amarla hechten we veel waarde aan uw privacy en streven we ernaar om uw persoonsgegevens te beschermen in overeenstemming met de wetgeving van de landen waarin we actief zijn binnen de Europese Omgeving.

In deze context omvat ‘privacy’ speciale voorschriften met betrekking tot de Nederlandse omgeving waarin Amarla ook opereert.

Ons privacybeleid is opgesteld om u te helpen begrijpen hoe Amarla uw persoonlijke gegevens verzamelt, registreert, beheert, gebruikt, opslaat, overdraagt en openbaar maakt. Als organisatie streven wij ernaar om de hoogste normen van gegevensbeveiliging en privacy te handhaven, waarbij we ons altijd houden aan de wetten van elk land waarin we actief zijn.

Van tijd tot tijd kan dit privacybeleid worden bijgewerkt met als doel wijzigingen in onze privacypraktijken of om andere juridische, operationele of regelgevende redenen weer te geven. Als wij dit privacybeleid wijzigen, herzien wij de datum gemarkeerd als 'laatst bijgewerkt' bovenaan dit privacybeleid.

Lees het onderstaande om inzicht te krijgen in onze praktijken met betrekking tot uw persoonlijke gegevens en hoe wij deze zullen behandelen.

AFDELING 1: OVER AMARLA ALS BEHEERDER

AFDELING 2: GEGEVENSBRONNEN

AFDELING 3: HOE GEBRUIKEN WIJ UW GEGEVENS

AFDELING 4: OPENBAARMAKING EN OVERDRACHT VAN PERSOONSGEGEVENS

AFDELING 5: BEVEILIGING VAN UW GEGEVENS

AFDELING 6: COOKIES

AFDELING 7: TOEGANG, CORRECTIE EN INTREKKING VAN TOESTEMMING

AFDELING 8: UW RECHTEN

 

ARTIKEL 1 – OVER AMARLA

Dit privacybeleid is van toepassing op het verzamelen, verwerken en opslaan van uw persoonlijke gegevens door Amarla Retail SA ("Amarla") en andere organisaties gerelateerd aan Amarla (inclusief haar dochterondernemingen). "Amarla", "wij", "ons" of "onze", verwijst binnen dit privacybeleid naar de relevante entiteit binnen Amarla die uw persoonlijke gegevens verwerkt.

Er wordt duidelijk aangegeven dat Amarla Retail S.A., een bedrijf deugdelijk gevestigd in Griekenland, te 107th Vouliagmenis Avenue, Glyfada, Attica, de controller van uw persoonlijke gegevens zal worden.

 

ARTIKEL 2: GEGEVENSBRONNEN

Wij (of onze dienstverleners) verzamelen uw gegevens: (a) via onze winkels of anderszins offline, (b) op of via bathandbodyworks.com.nl en/of victoriassecretstores.se, c) wanneer u een account bij ons aanmaakt of u zich anderszins aanmeldt voor een loyaliteitsprogramma of -voorziening, (d) wanneer u met ons communiceert via sociale mediasites van derden, (e) wanneer u aankopen bij ons doet, (f) wanneer u deelneemt aan een wedstrijd of andere promotie of (bijvoorbeeld) wanneer u anderszins met ons communiceert of informatie aan ons verstrekt.

De verzamelde informatie omvat uw naam, contactgegevens, demografische gegevens, geboortedatum, adressen voor facturering en andere betalingsgegevens, IP-adres, gegevens over gekochte items, persoonlijke voorkeuren, locatiegegevens (als uw apparaat en app-instellingen ons toestaan deze te verzamelen) en andere informatie die u ons wilt verstrekken.

Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van onze diensten geeft u aan dat u akkoord gaat met het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

ARTIKEL 3: HOE GEBRUIKEN WE UW GEGEVENS

Ontvangers van uw persoonsgegevens zijn Amarla Retail SA als de Controller van uw persoonsgegevens en de gelieerde, in Nederland gevestigde onderneming, d.w.z. Amarla BV. als verwerker van uw persoonsgegevens of een elke dochteronderneming van Amarla Retail S.A. Service Providers die met de bovengenoemde bedrijven kunnen samenwerken, kunnen ook in de lijst van ontvangers worden opgenomen.

3.1. Doeleinden: Het doel van het verzamelen van uw persoonsgegevens is:

 

a. Om aan uw verzoeken om producten en diensten te voldoen en om u op de hoogte te houden van uw bestellingen

b. U op de hoogte houden (via post, telefoon, e-mail of sms-service) over onze nieuwe winkels, producten, diensten, aankomende evenementen of promoties;

c. Om uw deelname aan wedstrijden of evenementen te vergemakkelijken

d. Indien van toepassing voor marktonderzoek

e. Gelieerde marketinginitiatieven met partners of diensten van derden die worden aangeboden met betrekking tot Amarla

 

f. Analytics, zoekmachine, marketing campagne & CRM (Klantenbeheer) dienstverleners louter gebaseerd op Amarla initiatieven voor marketing en communicatie doeleinden.

g. Om te reageren op algemene vragen en klantenzorg gerelateerde onderwerpen (beschadigde goederen, informatie over winkels en het bedrijf welke allen gericht zijn op de hoeksteen van ons bedrijf, namelijk klantenzorg.

3.2. Opslag van uw persoonsgegevens: De bewaartermijn van uw persoonsgegevens voor direct marketingbehoeften zal niet langer zijn dan een periode van twee (2) jaar. Als deze bewaartermijn wordt verlengd, zullen wij in elk geval te zijner tijd voor relevante toestemming van elke persoon zorgen. 

3.2. Profilering: Op dit moment wordt er door de Controller geen profilering gemaakt door het gebruik van uw persoonsgegevens. In het geval dat een profileringsproces geïnitieerd wordt, wordt dit beleid dienovereenkomstig gewijzigd.

 

ARTIKEL 4 – OPENBAARMAKING EN DOORGIFTE VAN PERSOONSGEGEVENS

Om bovenstaande diensten aan u te kunnen leveren, kunnen wij uw persoonlijke gegevens delen met onze dochterondernemingen en gelieerde bedrijven binnen de Europese omgeving, en geselecteerde derden, waaronder onze zakenpartners, franchisegevers, merkhoofden en externe dienstverleners binnen de Europese omgeving of binnen een derde land dat uitsluitend de Verenigde Staten van Amerika zal zijn.

Het hoofdkantoor van Amarla bevindt zich in Athene, Griekenland, maar de persoonsgegevens die wij van u verzamelen kunnen worden overgedragen aan, verwerkt door en opgeslagen in verschillende landen, afhankelijk van de omstandigheden, waaronder alle landen waar Amarla actief is (Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Duitsland, Nederland, België, Zwitserland, Oostenrijk, Luxemburg en Cyprus). Hou er rekening mee dat uw persoonsgegevens kunnen worden overgedragen aan, verwerkt door en opgeslagen in landen die al dan niet hetzelfde beschermingsniveau bieden als het land waar u de informatie in eerste instantie verstrekt heeft. In dergelijke gevallen zorgen wij ervoor dat een adequate bescherming van uw persoonsgegevens wordt geboden zoals vereist door de toepasselijke wetgeving

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens openbaar maken aan wetshandhavingsinstanties en overheidsinstanties als wij daartoe wettelijk verplicht zijn; of wanneer wij te goeder trouw geloven dat dergelijke openbaarmaking redelijkerwijs noodzakelijk is om te voldoen aan de juridische procedure.

Door ons persoonlijke gegevens te verstrekken stemt u ermee in dat uw persoonsgegevens worden overgedragen aan, verwerkt door en opgeslagen in deze landen in overeenstemming met de lokale wetgeving.

ARTIKEL 5 – BEVEILIGING VAN UW GEGEVENS

We hebben redelijke maatregelen getroffen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, diefstal en ongeautoriseerde toegang, gebruik of wijziging.

Dergelijke maatregelen omvatten het beperken van de toegang tot persoonlijke informatie tot alleen werknemers van Amarla en geautoriseerde externe dienstverleners die dergelijke informatie moeten kennen voor de in dit privacybeleid beschreven doeleinden, evenals andere technische en fysieke waarborgen.

Alle gateways die wij voor directe betalingen gebruiken voldoen aan de normen die zijn ingesteld door PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standards) zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken zoals Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten zorgen voor een veilige afhandeling van creditcardgegevens door onze winkel en haar serviceproviders.

Als u ons uw creditcardgegevens verstrekt, wordt de informatie versleuteld met behulp van secure socket layer technology (SSL) en opgeslagen met een AES-256-versleuteling. Hoewel geen enkele overdrachtsmethode via internet of elektronische opslag 100% veilig is, volgen we alle PCI-DSS-vereisten en implementeren we aanvullende algemeen aanvaarde industriestandaarden.

De website van Amarla kan links bevatten naar andere websites en microsites van derden, waarvan de privacypraktijken kunnen verschillen van die van Amarla. Dergelijke websites zijn onderhevig aan hun respectieve privacybeleid, op welke wij geen invloed kunnen uitoefenen. Zodra u onze servers verlaat (u kunt zien waar u zich bevindt door de URL in de locatiebalk in uw browser te controleren), wordt het gebruik van alle informatie die u verstrekt geregeld door het privacybeleid van de beheerder van de website die u bezoekt. Dat beleid kan afwijken van het onze. Als u het privacybeleid van een van deze websites niet kunt vinden via een link vanaf de homepage van de website, dient u rechtstreeks contact op te nemen met de website voor meer informatie.

ARTIKEL 6 – COOKIES

Een cookie is een klein tekstbestand dat wordt opgeslagen op de computer van een gebruiker voor registratiedoeleinden. We gebruiken cookies op alle websites gelieerd aan Amarla. We koppelen de informatie die we in cookies opslaan aan alle persoonlijk identificeerbare informatie die u op onze website indient.

We gebruiken zowel session ID cookies als permanente cookies. We gebruiken sessiecookies om het voor u gemakkelijker en veiliger te maken om op onze website te navigeren. Een sessie-id-cookie verloopt wanneer u uw browser sluit. Een permanente cookie blijft gedurende langere tijd op uw harde schijf staan. U kunt permanente cookies verwijderen door aanwijzingen te volgen die in het helpbestand van uw internetbrowsers worden aangeboden. Verwijzing naar cookies is te vinden op http://www.cookiecentral.com/

We gebruiken sessiecookies om de beveiligde sessie- en browsevoorkeuren van de gebruiker op te slaan. We stellen een permanente cookie in om je gebruikersnaam en interesses op te slaan, zodat je deze niet meer dan één keer hoeft in te voeren. Permanente cookies stellen ons ook in staat om de belangen van onze gebruikers te volgen en te targeten om de ervaring op onze websites te verbeteren. Als u cookies weigert, kunt u onze website nog steeds gebruiken, maar uw vermogen om bepaalde delen van onze website te gebruiken zal beperkt zijn. Cookies worden gebruikt in de winkelwagen om verbeterde beveiliging mogelijk te maken en om ervoor te zorgen dat er geen URL-gebaseerde spam is.

Tenzij u zich vrijwillig identificeert (bijvoorbeeld door registratie), weten wij niet wie u bent, zelfs niet als we een cookie aan uw computer toewijzen. De enige persoonlijke informatie die een cookie kan bevatten is informatie die u verstrekt (een voorbeeld hiervan is wanneer als gast een aankoop wordt afgehandeld of spullen aan de winkelwagen worden toevoegd). Een cookie kan geen gegevens van uw harde schijf afhalen.

Sommige van onze zakenpartners (bijvoorbeeld adverteerders) plaatsen cookies door middel van op onze website. Wij hebben geen toegang tot of controle over deze cookies.

Deze privacyverklaring heeft alleen betrekking op het gebruik van cookies door de websites van Amarla en heeft geen betrekking op het gebruik van cookies door adverteerders.

We gebruiken cookies op de inzamelpunten van pagina's met e-mailadres, maar we gebruiken ze niet in e-mails. Onze webservers verzamelen automatisch beperkte informatie over de verbinding van uw computer met het internet, inclusief uw IP-adres, wanneer u onze website bezoekt. (Uw IP-adres is een nummer waarmee computers die aan internet zijn gekoppeld weten waar ze u gegevens naartoe moeten verzenden, zoals de webpagina's die u bekijkt.) Uw IP-adres identificeert u niet persoonlijk. We gebruiken deze informatie om onze webpagina's op verzoek aan u te leveren, om onze website af te stemmen op de belangen van onze klanten, om het verkeer binnen onze website te meten en adverteerders te laten weten waar onze bezoekers vandaan komen.

Wanneer u een van de websites van Amarla bezoekt, registreren onze bedrijfsservers automatisch de informatie die uw browser verzendt wanneer u een website bezoekt. Deze gegevens kunnen het volgende omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

  • Het IP-adres van uw computer (zoals uitgelegd in de sectie Cookies hierboven)
  • Browsertype
  • Webpagina die u bezocht voordat u naar onze site kwam
  • De pagina's binnen ons netwerk die u bezoekt
  • De tijd die wordt besteed aan die pagina's, artikelen en informatie die op onze site is gezocht, toegangstijden en data en andere statistieken.

 

ARTIKEL 7: TOEGANG, CORRECTIE EN INTREKKING VAN DE TOESTEMMING

Heeft u vragen, opmerkingen, klachten of updates over ons privacybeleid of onze verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via:

Functionaris gegevensbescherming van Amarla Group of Companies:

Volledige naam: Efstathios Papageorgiou

Adres: 107th  Vouliagmenis Avenue, Glyfada, Attica, Griekenland

E-mail: [email protected]

Als u uw toestemming voor het gebruik van de, door ons verzamelde, persoonlijke gegevens wilt inzien, bijwerken of intrekken, stuur dan een e-mail naar de bovenstaande contactpersoon. U kunt zich ook afmelden voor onze nieuwsbrief en onze website.

Wij zullen uw persoonsgegevens niet corrigeren op verzoek van derden, tenzij een dergelijke derde partij in staat is om bewijsstukken te tonen van uw toestemming om dit uit te voeren.

 

ARTIKEL 8: UW RECHTEN

In overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming heeft u te allen tijde het recht om toegang te vragen tot uw persoonsgegevens waarover wij beschikken. U hebt ook het recht om uw onjuiste persoonsgegevens te wijzigen, om verwijdering van uw persoonsgegevens of beperking van onze verwerking van uw persoonsgegevens aan te vragen, gebruik te maken van uw recht op gegevensportabiliteit en bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Als de verwerking is gebaseerd op toestemming dan heeft u te allen tijde het recht om uw toestemming voor verwerking in te trekken. Als u een van uw rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. U heeft ook te allen tijde het recht om klachten in te dienen bij de toepasselijke (Autoriteit Persoonsgegevens, https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/en/contact-dutch-dpa/contact-us) als u van mening bent dat uw persoonsgegevens niet worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.