3-Wick Candles

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Product Image
  Fresh Balsam XL Luxe Geurkaarsen
  € 27,90
 2. Product Image
  Sun-Washed Citrus XL Luxe Geurkaarsen
  € 27,90
 3. Product Image
  Frozen Lake XL Luxe Geurkaarsen
  € 27,90
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over 3-Lonts Kaarsen van Bath & Body Works

Wat is de makkelijkste manier om van je huis een thuis te maken? Onze 3-Lonts Kaarsen. We kunnen een waslijst aan redenen geven, maar hier zijn onze top vier:

 • Gemaakt met essentiële oliën
 • Mooie kamervullende geuren
 • Geweldige kwaliteit van begin tot eind
 • Elke kaars is 100% gegarandeerd

Het is geen wonder dat we enigszins een cultstatus hebben. Kaarsen zijn de perfecte aanwinst voor gezelligheid op koude dagen, samenkomen op warme zomeravonden en gezelschap onderhouden tijdens elk diner van het jaar. En met zoveel super leuke verpakkingsopties om uit te kiezen, doen onze kaarsen jo uw huis er altijd geweldig uitzien.

Wat zijn de beste plaatsen om kaarsen neer te zetten, vraag je? Salontafels, eetkamers, keukens, patiotafels, balies en eilanden - eigenlijk overal waar je een geurboost of stijl oppepper nodig hebt. Sprekend over stijl ... kaars accessoires zijn absoluut noodzakelijk om de look te voltooien. Van blitse houders tot moderne sokkels, er is een match voor elke kamer.

PS ’s Werelds beste 3-Lonts Kaarsen zijn ook de ultieme geschenken... voor elke persoon, elke gelegenheid en elke reden. Je kunt je er geen buil aan vallen.