Kaarshouders & Accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Over Kaarsenhouders & Accessoires van Bath & Body Works

We vertellen je een klein geheimpje: we vinden het niet erg om een beetje te overdrijven als het gaat om decor. Maar wat is de beste manier om de stijl van uw huis te intensiveren? Neem onze kaarsenhouders en accessoires: de perfecte mix van zilver, goud, marmer en nog veel meer om die extra sprank van persoonlijkheid toe te voegen aan elke hoek van je huis. Hoewel onze kaarsen op zichzelf volledig display-waardig zijn (hallo, mooie labels, slanke potten en onbeperkte kleuren), we houden van het opvoeren van de wow-factor, waar en hoe we maar kunnen.

Maar dit zijn niet zomaar kaarsenstandaarden. Van opvallende sokkels tot subtielere accenten, er is altijd een perfecte optie voor de grootte van uw kaars en de stijl van de kamer. Plus, we zijn altijd bezig nieuwkomers toe te voegen als de seizoenen veranderen. Denk aan alle glitter alles tijdens de wintermaanden. Rustieke kaarshouder modellen voor die gezellige herfstmomenten. Iets griezeligs voor Halloween of luchtige, nautische motieven voor de zomer. Er zijn zoveel stijlen en vibes om uit te kiezen, dus let op deze pagina voor het nieuwste en beste. (Vooral rond de feestdagen: onze leukste, coolste en meest exclusieve accessoires zijn supersnel uitverkocht en je wilt een aantal van deze schoonheden niet missen.)

En laten we ook echt de kaarsmagneten niet vergeten. Onze 3-lonts kaarsen in potjes en kaarsenhouders zijn dan lieflijk gegarneerd met wat extra schattigheid en schittering. Ze zijn ook de beste manier om oompf toe te voegen aan een geschenk. Neem een kaars mee. Kies een topper. Kies een houder. Pak het in en bereid je voor op eindeloze "dit is beste cadeau ooit!" reacties.