Alle Kaarsen

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Product Image
  Sun-Washed Citrus XL Luxe Geurkaarsen
  € 27,90
 2. Product Image
  Frozen Lake XL Luxe Geurkaarsen
  € 27,90
 3. Product Image
  Fresh Balsam XL Luxe Geurkaarsen
  € 27,90
 4. Black Chamomile
  Black Chamomile Luxe Geurkaarsen
  € 17,90
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over kaarsen van Bath & Body Works

Waargebeurd verhaal: Bath & Body Works kaarsen maken van uw huis een thuis. Alles wat nodig is is de perfecte geur (of twee) (of vijf!) en je bent meteen in een geurend wonderland.

En we noemen ze niet voor niets 's werelds beste 3-Lonts Kaarsen: deze op soja gebaseerde goodies gaan tot 45 uur mee, waardoor je kamervullende geur het hele huis vult. Bovendien, met meer dan 50 geuren om uit te kiezen, zijn onze kaarsen de perfecte manier om dat extra vleugje magie toe te voegen wanneer je gasten ontvangt. Dat gevoel als iemand zegt: "OMG, het ruikt hier zo lekker"? Dat is ons favoriete compliment.

Heb je een kleine kamer die wel wat geur heerlijkheid kan gebruiken ... of wil je een totaal nieuwe geur proberen? Probeer dan onze één-lonts kaarsen Perfect voor de badkamer, keuken of iedere andere plek dat een opkikkertje nodig heeft, vullen deze geurkaarsen de kamer met grote geur... ook al komen ze in een kleinere verpakking.

We zijn ook gek op aromatherapie kaarsen voor een beetje einde-van-de-dag ontspanning. Pak je favoriete geur - of kies er een op basis van je stemming - en bereid je voor om je geweldig te voelen.

Pro tip: kaarsen zijn ook ongelooflijke geschenken, dus hou er een paar op voorraad voor jouw geliefden in de geschenkenkast. Je weet nooit wanneer die gelegenheden kunnen opduiken. Bonuspunten als je ook een kaarsenhouder of accessoire uitkiest om in het pakje te gooien (of gewoon voor jezelf).