HANDZEEP & HANDGEL

Over Handzepen van Bath & Body Works

Welkom in de wereld van Bath & Body Works handzepen: een soppige bestemming gewijd aan het schoonhouden van je handen, hulp bij het er fantastisch uit laten zien van jouw aanrecht en het toevoegen van wat geur magie aan jouw dag.

Welke zeep is voor jou? Het hangt volledig af van wat jij (en jouw handen) nodig hebt. Onze milde, schuimende handzepen zijn perfect voor het dagelijks handen wassen, omdat ze gemaakt zijn met een rijke, niet-uitdrogende formule die helpt om de natuurlijke vochtbarrière van jouw huid te behouden - dankzij vitamine E, natuurlijke essentiële oliën, kalmerende aloë en shea-extract. Plus, de chique flessen zijn een mooie aanwinst bij je gootsteen.

Als je met droge handen te maken hebt (vooral tijdens de koude winter), raden wij jou zeker een Bath & Body Works voedende handzeep aan. Deze romige wasbeurten geven door hun intens hydraterende ingrediënten extra hydratatie waar je die het meest nodig hebt en behoeden je met essentiële oliën van droge, jeukende huid. En de introductie van onze nieuwste toevoeging aan de handzeep familie: milde gel handzeep. Ze bevatten geen kleurstoffen of parabenen, maar zitten boordevol met je favoriete geur en de ingrediënten die je nodig hebt om je handen gehydrateerd te houden. (Denk aan essentiële oliën, vitamine E en meer.) En als je je afvraagt "hoe lang moet ik mijn handen wassen?" Het antwoord: 20 seconden om ziektekiemen op afstand te houden.

En natuurlijk zit elke mix boordevol ongelooflijke geur, dus je hoeft geen compromis te sluiten, het maakt niet uit welke je kiest. Geweldige verpakking. Verzachtende ingrediënten. Geuren waar je blij van wordt. Dit zijn, zonder twijfel, onze absolute favorieten ... en binnenkort ook van jou.