Diepe Reiniging

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Over Diep Reinigende Handzepen from Bath & Body Works

Kan een zeep je handen echt exfoliëren, verzachten en reinigen? Deze wel. Maak kennis met een streber voor bij je gootsteen: onze diep reinigende handzepen.

Ze reinigen en scrubben de huid zachtjes met kleine exfoliërende parels en ingrediënten die goed voor je zijn met als resultaat zachte, geconditioneerde handen. Een bruisende mix van jouw favoriete geuren, vitamine E, natuurlijke essentiële oliën, shea-extract en aloë - het is een geweldige zeep om bij de hand te hebben. Leg er een (of twee) in de kast voor de dagen dat jouw huid wel wat extra vocht en conditionering kan gebruiken. Bijvoorbeeld: na het werken in de tuin, tijdens de winter, in principe wanneer je dan ook een oppeppertje nodig hebt.

Bekijk de rest van onze collectie handzepen die je voor elke gelegenheid kunt gebruiken, zoals onze luchtige, milde, schuimende handzepen. (PS we hebben ze in een heleboel geurtjes.) Voor handen die net iets meer vocht nodig hebben... bekijk onze verschillende soorten super-hydraterende, voedende handzeep. En vergeet niet om 20 seconden te wassen en neem afscheid van ziektekiemen.

En als je op zoek bent naar totale lichaamspeeling... laat ons dan onze lichaamsscrubs aan jou introduceren. Elke scrub is als een spadag in een flesje: ontspannend, luxueus en perfect om te verwennen. Hier komt zijdezachte huid.